2012.04.27.
08:34

Írta: gasztrocsirip

Megérkezett a Kötődés

Újabb kollekció született. Kötődés. Ahogy az életben a gyermek sok gyötrődéssel, küzdelemmel, de odafigyeléssel, szeretettel és csodás spirituális pillanatok közepette kelt életre..Az anyaság 4 momentumát burkoltam csokoládéba, s az ízek mentén különleges táncok születtek, ezek pillanatait megörökítettük. Leírhatatlan érzés, ahogy alkotótársaim megérezték az ízekben megfogalmazott gondolataimat és továbbfűzték sajátjaikkal.Összegabalyodtunk , akár a gyermekeket, anyákat, anyák anyáit összekötő láthatatlan köldökzsinór.

 


Köldökzsinór. Húrján édes-bús dallamok csendülnek. Hanghullámai fel-le repítenek. Kötnek erőnek-erejével, gyengédséggel, akarattal, szeretettel, szerelemmel, fájdalommal végtelen világ végezetéig. Újból, újjászületve. Másképp és mégis ugyanúgy. Elválaszthatatlanul.

Anyánk. Formát ölt mozdulatainkban, szóvá lesz gondolatainkból, érzéssé könnycseppeinkből. Ott lüktet lelkünk legmélyében, mint köldökzsinórban a tápláló vér. Akarva-akaratlanul. A láthatatlan. Kötődés


Ezen gondolatok mentén olvadt, majd állt össze újból a sok-sok csokoládé kristály egy-egy bonbonban. Az „Oltalom” nevű egy tengeri sóvirággal ízesített 42%-os Equadori tejcsokoládé, mely a magzatot szimbolizálja, aki háborítatlan békében, boldogságban lebeg. A „Küzdelem” 68%-os étcsokoládéból készült, édeskömény ízesítéssel, ami maga az anyai odaadás, táplálás. A „Rejtelem” alapcsokoládéja 70%-os étcsokoládé angyalgyökér-bergamott ízesítéssel. Az angyalgyökér segít egyesíteni a bennünk élő nőt és férfit, a bergamott által sugallt filozófiával: „La Vita é Bella”. A „Kegyelem” elnevezésű bonbon 74%-os étcsokoládé zsályával fűszerezve, mely a sokat megélt asszonyok bölcsességét jelképezi..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokoladeklub.blog.hu/api/trackback/id/tr624475941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása